Desktop Client

Desktop Clients
CounterPath desktop softphone cliens zorgen dat u met uw computer een complete telefonie-ervaring krijgt de toegevoegde voordelen van video-conferencing, het versturen van berichten en aanwezigheid assistent functies. Met behulp van de nieuwste technologie en de VoIP standaarden, CounterPath's desktop clients biedt zakelijke gebruikers een totale communicatie-oplossing die zelfs kan worden afgestemt om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen.

Bria 4
Bria 4 is een softphone client (software matige telefoon) waarmee u uw communicatie gemakkelijk en efficiënt te beheren, heel eenvoudig vanaf het bureaublad van uw computer. Counterpath Bria kan uw hardwarematige telefoon volledig vervangen.

Met Bria kunt u gewoon bellen, videogesprekken voeren of zien wanneer uw contacten beschikbaar, berichten versturen en overdracht van bestanden.

De nieuwste versie van Bria, Bria 4.1, bevat ook een extra mogelijkheid dat particuliere klanten in staat stelt om nog uitgebreidere communicatie-ervaring op te

Gemaakt voor alle standaarden, heeft Bria bewezen een standaard te zijn voor diverse platforms en apparaten.

Het bevat ook functies die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven en zakelijke gebruikers