Bedrijven en organisaties hebben te maken met het opleiden van personeel, dit kan intern of extern zijn. Vaak begint de eerste opleiding al de eerste werkdag van de medewerker, hoe werken bepaalde systemen en procedures binnen uw organisatie.

Spike Technology Europe biedt hiervoor een eLearning Management Systeem waar u zelf uw eigen eLearning content in kunt voeren.

Een medewerker kan, indien bevoegd, de eLearning content bekijken en eventuele vragen beantwoorden, waardoor u kunt meten of het lesmateriaal goed is begrepen.

Ook wordt eLearning vaak gebruikt tijdens sollicitatie procedures, voor het voeren van zogenaamde skill-gap-tests. Hierbij is het mogelijk om te bepaalde of iemand inderdaad over bepaalde kennis beschikt die benodigd is voor een specifieke functie.

Ons huidige aanbod eLearning

Image

eLearning ontwikkeling

Spike Technology Europe ontwikkelt digitale leeromgevingen voor vele verschillende organisaties.

Het is vaak mogelijk om gebruik te maken van reeds bestaande leeromgevingen voor het digitaliseren van uw eLearning omgeving.

Meer weten?


eFront

eFront is een nieuwe generatie e-learning oplossing dat speciaal is ontworpen voor het helpen en creëeren van online leergemeenschappen met kansen en mogelijkheden voorrijke interactie. Het platform biedt een breed scala van functies van content creatie, testbouwer, project management, uitgebreide statistieken, intern berichtensysteem, forum, chat, enquêtes en nog veel meer. eFront is een SCORM gecertificeerd systeem.

Meer weten?

Image

Image

iSpring Suite 8.7

Deze uitgebreide toolkit voor e-Learning toetsing maakt eigen design van professionele content super snel en zonder uitleg mogelijk.

Meer weten?