Gigaset

Spike Technics levert een uitgebreid gamma IP telefoons van het merk Gigaset (voorheen bekend als Siemens).

Gigaset staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Met name op het gebied van draadloze telefonie (DECT) heeft Gigaset diverse oplossingen van uitstekende kwaliteit. Zowel voor enkelvoudige DECT oplossing, 1 basisstation met enkel draadloze telefoons, als voor uitgebreide DECT oplossingen voor bijvoorbeeld één groot draadloos telefoonnetwerk over verschillende loodsen of ruimtes waarbij u zich bellent kunt verplaatsen zonder verlies van het telefoongesprek.

 

Gigaset Hybird 120 Telefooncentrale
Indien u een eigen telefooncentrale in uw eigen bedrijfspand wenst, maar toch voordelige telefonie van AXS2COM wenst is dat uiteraard mogelijk.

Gigaset heeft de Hybird 120 telefooncentrale ontwikkeld speciaal voor het MKB tot 20 werkplekken met flexibele en uitgebreide mogelijkheden.

Indien u nog over een ISDN telefoonlijn beschikt maar wel een betaalbare en betrouwbare telefooncentrale wenst is dat ook mogelijk met deze Gigaset Hybird 120 telefooncentrale.

Ook de combinatie van bestaande ISDN telefoonlijnen samen met Bellen met Daniëlle (VOIP) is mogelijk met deze alleskunner.

Eenvoudig in gebruik
De Gigaset Hybird 120 is zeer eenvoudig in gebruik, dankzij de handige webinterface beheerd u het complete systeem vanaf één centraal punt en kunt u alle telefoons in één keer installeren via provisioning. Het SD-kaartslot biedt ruimte voor opslag van beltonen, voicemail berichten en meer. Het CTI systeem maakt gegevensuitwisseling tussen computers zeer eenvoudig, denk hierbij aan ondersteuning met Exchange, Outlook, Lotus Notes, Tobit, David, CRM-systemen en meer.