Innovaphone Analoog adapters

Voor de integratie van niet VoIP-compatibele eindtoestellen in het VoIP telefoniesysteem innovaphone PBX bieden we verschillende analoog adapters aan. Deze innovaphone analoog adapters worden vooral gebruikt om analoge telefoons, intercomsystemenof frankeermachines op het VoIP telefoniesysteem aan te sluiten. Ook intercomsystemen kunnen op deze manier geïntegreerd worden. Speciaal voor fax-communicatie ondersteunen alle innovaphone VoIP gateways en analoog adapters het Fax-over-IP-protocol naar T.38. Momenteel heeft innovaphone 3 analoog adapters in het assortiment: Analoog adapter IP28, IP24 en IP22.

Innovaphone IP28

Analoog adapter IP28
De analoog adapter IP28 stelt acht analoge interfaces voor de innovaphone PBX beschikbaar. Deze interfaces kunnen voor alle analoge apparaten -o.a. telefoons en faxmachines- gebruikt worden.  Speciaal voor een stabiele faxverbinding wordt het Fax-over-IP protocol T.38 op alle kanelen ondersteunt.

Het IP28-Combipack biedt met 16 analoge poorts per unit de hoogste poortdichtheid en neemt extreem weinig plaats in in een serverkast. Wanneer u meer dan 16 interfaces nodig heeft, kunt u een willekeurig aantal Combipacks combineren.