De innovaphone VoIP gateways vormen de interface naar andere netwerken, en zijn tegelijk het hardwareplatform voor software van het VoIP telefoniesysteem innovaphone PBX. M

omenteel hebben wij acht VoIP gateways in het assortiment: innovaphone (IP6010, IP3010, IP1060, IP0010, IP810, IP800, IP305, IP302 en IP38). Alle VoIP gateways zijn zeer robuust gebouwd en hun hardware bevat geen harddisk of ventilator. De VoIP gateways zijn door de ruim bemeten componenten en slanke software-structeren uiterst krachtig, ook wanneer ze parallel de taken van het VoIP telefoniesysteem innovaphone PBX overnemen.

Het design van de behuizing van geborsteld staal weerspiegelt de stabiliteit van de VoIP gateways. Klik hieronder op de VoIP gateway waarover u meer informatie wilt hebben.

Ons huidige aanbod Innovaphone

Image

Innovaphone VOIP gateways

Spike Technics heeft diverse gateways Innovaphone gecertificeerd voor gebruik met Bellen met Daniëlle. De Innovaphone gateways zijn vooral bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meer weten?


Innovaphone Analoog adapters

Voor de integratie van niet VoIP-compatibele eindtoestellen in het VoIP telefoniesysteem innovaphone PBX bieden we verschillende analoog adapters aan. Deze innovaphone analoog adapters worden vooral gebruikt om analoge telefoons, intercomsystemenof frankeermachines op het VoIP telefoniesysteem aan te sluiten.

Meer weten?

Image

Image

Innovaphone Certificatie

Innovaphone VoIP Gateways en Innovaphone Analoog adapters zijn gecertificeerd voor het gebruik van/met Bellen met Danielle

Meer weten?