Diensten

Spike Technology Europe levert automatiseringsoplossingen aan bedrijven.

Dankzij de kennis en ervaring in diverse branches bedenken wij oplossingen voor bedrijven waarbij de software en hardware ondersteunend is aan de bedrijfsprocessen.

De softwarepakketen van Spike Technology Europe worden zelf ontwikkeld waardoor wij de perfecte oplossing kunnen bieden.

Er zijn een aantal standaard software oplossingen door Spike Technology Europe ontwikkeld die voor veel bedrijven als een basis gelden: boekhoud software, logistieke software, eLearning software en telecommunicatie.

Veemflex is speciaal ontwikkeld met het oog op de geplande automatisering van het veem bedrijf.

Het aantal transacties met deze multi-user software is vrijwel onbeperkt, Veemflex software is bij uitstek geschikt voor de opslag bedrijven waar snelheid, het gemak van de handel en de toekomstige uitbreiding van de software van groot belang zijn.

Profinad CS, hèt complete financiële administratie-programma is geschikt voor iedere organisatie, hoe klein of groot ook, die gebruik maakt van een PC of computer- netwerk. Dus nagenoeg voor iedere PC- of computernetwerkgebruiker. Profinad is verkrijgbaar in verschillende versies, een Single-User versie tot een Multi-User versie.

eFront is een nieuwe generatie e-learning oplossing dat speciaal is ontworpen voor het helpen en creëeren van online leergemeenschappen met kansen en mogelijkheden voorrijke interactie. Het platform biedt een breed scala van functies van content creatie, testbouwer, project management, uitgebreide statistieken, intern berichtensysteem, forum, chat, enquêtes en nog veel meer. eFront is een SCORM gecertificeerd systeem.


AXS2COM is voordelig bellen. AXS2COM zorgt er voor dat u altijd en overal ter wereld bereikbaar bent en dat ook nog voor een zeer voordelig tarief.

Deze uitgebreide toolkit voor e-Learning toetsing maakt eigen design van professionele content super snel en zonder uitleg mogelijk.