Smartphone Client

Smartphone gebruikers
Mobiele VoIP-smartphone applicaties van CounterPath zijn betrouwbare en veelzijdige communicatie-toepassingen voor Apple iOS, Android en BlackBerry.

Gemaakt voor alle VoIP standaarden  zijn de mobiele softphone applicaties van CounterPath gemaakt voor uitbreiding van de telefoonaansluitingen van telefooncentrale en beschikken over een veelvoud aan communicatie-opties, zoals superieure beveiliging en encryptie maar ook geavanceerde audio codecs.

Bria iPhone
Bria iPhone Edition is een softphone (softwarematige telefoon) voor Apple iPhone en Apple iPod touch die een Wi-Fi internet verbinding of een mobiel datanetwerk verbinding gebruiken om te bellen en gebeld te worden.

Met behulp van de bestaande lijst met contactpersonen in uw iPhone of iPod, vergemakkelijkt Bria iPhone Edition de effectieve communicatie, en door middle van een intuïtieve gebruikers interface kunt u heel eenvoudig meerder gesprekken tegelijkertijd voeren. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om te wisselen tussen de twee gesprekken, deze samen te voegen.

Bria iPhone Edition bevat geavanceerde beveiligingsinstellingen die zorgen voor een beveiligd gesprek en audio-codering. Het bevat ook de verbeterde audio functies, zoals G.711, G.722, iLBC, GSM, zijde en Opus.

Bria iPhone Edition is een superieure iPhone VoIP-applicatie voor bedrijven die gebruikt kan worden om uw telefooncentrale uit te breiden.

Wilt u meer dan alleen maar bellen met stemcommando?
Bria iPhone Edition bevat extra functionaliteiten beschikbaar, zoals videotelefonie, aanwezigheid en het versturen van berichten en geavanceerde audio-codecs. Deze functies kunnen apart worden gekocht.

Bria Android
Bria Android Edition is een softphone (softwarematige telefoon) voor Android smartphones die een Wi-Fi internet verbinding of een mobiel datanetwerk verbinding gebruiken om te bellen en gebeld te worden.

Met behulp van de bestaande lijst met contactpersonen in uw smartphone, vergemakkelijkt Bria Android Edition de effectieve communicatie, en door middle van een intuïtieve gebruikers interface kunt u heel eenvoudig meerder gesprekken tegelijkertijd voeren. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om te wisselen tussen de twee gesprekken, deze samen te voegen.

Bria Android Edition bevat geavanceerde beveiligingsinstellingen die zorgen voor een beveiligd gesprek en audio-codering. Het bevat ook de verbeterde audio functies, zoals G.711, G.722, iLBC, GSM, zijde en Opus.

Bria Android Edition is een superieure iPhone VoIP-applicatie voor bedrijven die gebruikt kan worden om uw telefooncentrale uit te breiden.

Wilt u meer dan alleen maar bellen met stemcommando?
Bria Android Edition bevat extra functionaliteiten beschikbaar, zoals videotelefonie, aanwezigheid en het versturen van berichten en geavanceerde audio-codecs. Deze functies kunnen apart worden gekocht.