Boekhoud software
Boekhouding is het hart van uw bedrijf. Omdat ieder bedrijf een deugdelijke administratie en boekhouding dient bij te houden, heeft Spike Technology Europe reeds in 1982 haar eerste boekhoud software ontwikkeld genaamd Profinad. 

Een deugdelijk gevoerde administratie zorgt voor hogere winst en marges van uw bedrijf, waardoor uw bedrijf verder kan groeien.

De financiële administratie begint uiteraard met debiteuren administratie, crediteuren administratie, gevolgd door het grootboek, waarna alle financiële overzichten inclusief balans, verlies en winst rekening opvraagbaar zijn.
Profinad software is volledig modulair, waardoor u altijd de perfecte oplossing krijgt voor uw organisatie.

Er zijn diverse modules beschikbaar, de een uitgebreider dan de ander, naar gelang uw eisen en wensen.

U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld orderadministratie, voorraad administratie, elektronische facturatie, automatische facturatie van bijvoorbeeld abonnementen.

Logistieke software
Veel bedrijven hebben te maken met logistiek. Niet alleen het vervoeren of transporteren van een of meerdere pakketten, maar ook het bijhouden van voorraad, al dan niet van uzelf, misschien heeft u zelfs producten in uw magazijnen staan die niet gemengd mogen worden opgeslagen of zogenaamde ADR goederen, gevaarlijke stoffen of zelfs nog complexer met douane goederen.

Spike Technology Europe biedt u sinds 1984 Veemflex warehouse management software (WMS).

Veemflex software, is net als de andere software van Spike Technology Europe, volledig modulair.

Er zijn speciale modules beschikbaar voor: meerdere magazijnen, opslag van gevaarlijke stoffen (ADR), opslag van bulkgoederen, opslag van goederen van derden (3PL), maar ook voor diverse douane handelingen zoals invoer, uitvoer of opslag van douane goederen.

Als u voorraad opslaat, heeft deze uiteraard een bepaalde waarde die u wenst terug te vinden in uw boekhouding, vandaar dat er volledige integratie met Profinad software beschikbaar is. 

Slaat u goederen op van derden? Dan wenst u uiteraard de opslag kosten te facturen. Het is hierbij mogelijk klant en product specifieke eigenschappen en prijzen in te voeren. Hierdoor is het werk voor het factureren van uw diensten en loods huur beperkt tot een minimum, en door de naadloze integratie met Profinad software staan deze volledig in uw boekhouding.

Naast de opslag van goederen, kunt u uiteraard ook het volledige transport van deze goederen plannen en factureren. Hiervoor is de speciale module Transport Management (TMS) beschikbaar.

Ons huidige aanbod Software

Image

Veemflex CS

Veemflex is speciaal ontwikkeld met het oog op de geplande automatisering van het veem bedrijf.

Het aantal transacties met deze multi-user software is vrijwel onbeperkt, Veemflex software is bij uitstek geschikt voor de opslag bedrijven waar snelheid, het gemak van de handel en de toekomstige uitbreiding van de software van groot belang zijn.

Meer weten?


Profinad CS

Profinad CS, hèt complete financiële administratie-programma is geschikt voor iedere organisatie, hoe klein of groot ook, die gebruik maakt van een PC of computer- netwerk. Dus nagenoeg voor iedere PC- of computernetwerkgebruiker. Profinad is verkrijgbaar in verschillende versies, een Single-User versie tot een Multi-User versie.

Meer weten?

Image

Image

AXS2CALL Instant Messaging

AXS2CALL Snelle berichten en communicatie

Meer weten?


AXS2Mail

AXS2Mail is een online oplossing voor het verzenden van elektronische nieuwsbrieven.

Meer weten?

Image

Image

AXS2LMS

AXS2LMS is een Learning Management Solution (LMS) voor het bevorderen van de opleiding van uw medewerkers

Meer weten?