Ieder bedrijf moet communiceren met zijn of haar klanten. Vanuit deze gedachte heeft Spike Technology Europe een eigen telecommunicatie oplossing ontwikkeld, genaamd AXS2COM. Ook levert Spike Technology Europe bijpassende internetverbindingen, afhankelijk van de beschikbaarheid ADSL, VDSL en glasvezelverbindingen.

AXS2COM is een cloud-telecommunicatie oplossing waarbij bedrijven eenvoudiger en voordeliger kunnen communiceren per telefoon, waarbij het niet meer uitmaakt of u op kantoor bent of thuis. Via een internetverbinding kunt u overal ter wereld gebruik maken van uw eigen vaste telefoonnummer en gratis onderling bellen met uw collega’s.

AXS2COM is volledig modulair, waardoor u de voor u gewenste oplossing krijgt, zoals voicemail, Interactive Voice Response (IVR keuze menu), queue (wachtrij), uw eigen wachtmuziek, maar ook een gezamenlijk adresboek, onderling chatten, of zichtbaarheid of iemand beschikbaar is.

Ons huidige aanbod Telefonie en internet

Image

Internet verbindingen

Spike Technics kan u zowel in België als in Nederland op de meeste locaties uw bedrijf voorzien van een snelle internetverbinding. Afhankelijk van de locatie zijn er meerdere soorten internetverbindingen met hogere bandbreedte of snelheid leverbaar.

Meer weten?


AXS2COM

AXS2COM is voordelig bellen. AXS2COM zorgt er voor dat u altijd en overal ter wereld bereikbaar bent en dat ook nog voor een zeer voordelig tarief.

Meer weten?

Image

Image

Gigaset

Spike Technics levert een uitgebreid gamma IP telefoons van het merk Gigaset (voorheen bekend als Siemens).

Gigaset staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meer weten?


Innovaphone

De innovaphone VoIP gateways vormen de interface naar andere netwerken, en zijn tegelijk het hardwareplatform voor software van het VoIP telefoniesysteem innovaphone PBX.

Meer weten?

Image

Image

Counterpath Bria

De CounterPath softphone client-suite bestaat uit desktop-en mobiele softphone applicaties die consumenten en zakelijke gebruikers in staat stellen om VoIP (Voice over IP) audio-en video-oproepen, berichten te versturen en het beheren van hun aanwezigheid, dit alles in een eenvoudig te gebruiken programma.

Meer weten?