Website vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van Spike Technology Europe.

Net als velen van u, vonden wij het ook tijd dat we onze website moesten updaten en wat duidelijk aan moesten brengen.

In de vernieuwde website hebben we een duidelijke differentiatie aangebracht tussen cloud diensten en e-Learning.

Ons productportfolio blijft uiteraard ongewijzigd. Een nieuwe website maakt voor ons een frisse start online.

Onder de cloud diensten verstaan wij: Systeembeheer, online werkplekken, VoIP telefonie, internetverbindingen, hosting en het leveren van computers, servers en overige hardware. Wij hebben dit gebundeld in een omgeving om het voor u makkelijker te maken, maar ook voor ons zelf.

Onder eLearning verstaan wij: eLearning Management Software (LMS) en content creator software. Waarom het verschil? Eigenlijk heel eenvoudig: Het LMS is het raamwerk van de online leeromgeving en deze moet gevuld worden met eLearning content. Het beheren van een online leeromgeving wordt in veel gevallen gedaan door een IT afdeling en is een ander vakgebied dan het ontwikkeling van eLearning content. Het ontwikkelen van eLearning content wordt vaak gedaan door bestaande trainers of medewerkers binnen een organisatie, of er wordt beroep gedaan op externe medewerkers die worden ingehuurd. Het ontwikkelen van content is grafisch, maar moet ook didactisch verantwoord zijn.

Mocht u nog vragen hebben over onze website of producten? Laat ons dat dan weten. En contacteer ons hier.

Comments are closed.