Teamleader partner

Met gepaste trots kunnen we u mededelen dat wij partner zijn geworden van Teamleader. Teamleader is een CRM die uitermate geschikt is voor het MKB. Al enige tijd waren wij op zoek naar een CRM oplossing die wij in ons productfolio konden toevoegen, vele CRM pakketten vielen af omdat ze simpel te complex waren voor gebruik in het MKB.

Teamleader is een CRM met vele mogelijkheden, maar blinkt met name uit dat de implementatietijd kort is. Net als de leercurve om het CRM actief te gebruiken.
U kunt vanuit Teamleader uw relaties bijhouden, offertes maken, facturen maken en deze verzenden via email, uw uren bijhouden van werkzaamheden voor uw klanten, en projecten aanmaken.

Omdat Spike Technology Europe al meer dan 35 jaar ervaring heeft met implementatie van ERP systemen zoals Profinad, maar ook WMS systemen zoals Veemflex, weten wij als geen ander hoe een software pakket geïmplementeerd moet worden binnen een organisatie èn het ook nog eens gebruikt wordt!

Wenst u meer informatie of een demonstratie van Teamleader? Neem dan snel contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>