e-Learning

Uw eigen bedrijfsacademy starten of zelf e-Learning content maken?

eLearning Management Software LMS

Een Learning Management System (LMS) is software die helpt alle leeractiviteiten en trainingen binnen een organisatie te beheren. Een LMS wordt vaak benut voor het beheer van de administratie, documentatie, tracking en rapportage van leren binnen de organisatie. Denk hierbij aan het uitnodigen van medewerkers en klanten of inzicht krijgen in rapportages over lopende of afgeronde trainingen. Daarnaast biedt een LMS een platform voor het aanbieden van online, klassikale en blended trainingen en micro-learnings. Zo helpt een LMS ook bij het krijgen van grip op de leerprocessen binnen de organisatie. Een LMS stelt u in staat om een eigen bedrijfsacademy of corporate academy te bouwen.

e-Learning content creator software

Content creator software stelt u in staat om zelf e-Learning lesmateriaal te bouwen. Het maken van lesmateriaal geschikt voor e-Learning kan in veel gevallen redelijk eenvoudig worden gemaakt door het inzetten van bestaande materialen die reeds gebruikt worden binnen een organisatie. Microsoft PowerPoint is vaak een goede basis om vanuit daar e-Learning content te creëren. Wenst u liever video materiaal te gebruiken en het in te zetten samen met Virtual Reality? Geen probleem. Dergelijke tools zijn binnen handbereik en eenvoudig te gebruiken. Spike Technology Europe is er van overtuigd dat uw bedrijf specialist is in uw branche en u dus ook zelf in de mogelijkheid moet zijn om zelfstandig e-Learning content te creëren.

Voordelen van een eigen bedrijfsacademy

Enthousiaste medewerkers

Beter getrainde en beter opgeleide medewerkers, zijn enthousiaste medewerkers. e-Learning is een middel waarmee u uw medewerkers, waar dan ook ter wereld, kunt trainen. Nieuwe medewerkers kunnen worden ingewerkt of werkinstructies ontvangen voordat ze de eerste werkdag beginnen. Bestaande medewerkers kunnen een leertraject volgen wat u vooraf kunt bepalen.

Enthousiaste klanten

Klanten die van uw producten en of diensten gebruik maken, worden vaak onvoldoende getraind. Hierdoor wordt er vaak een beroep gedaan op u als leverancier om hen alsnog beter in te werken of wegwijs te maken met de betreffende producten en diensten. Wat als u klanten nu middels uw instructie online de lessen kunnen volgen? En u kunt hen daarbij ook nog een certificeren dat zij beschikken over de benodigde kennis van uw product en dienst. Dat maakt van uw klant uw beste reclame.

Kostenbesparend

Omdat uw leerlingen overal gebruik kunnen maken van uw online lesmateriaal, hoeft u geen leslokalen meer in te richten. Uw leerlingen kunnen middels hun computer, smartphone of tablet toegang krijgen tot uw lesomgeving en het door u opgestelde curriculum tot zich nemen.