eLearning content ontwikkeling

Content creator software is software waarmee u zelf e-Learning content kunt creëren.

Voordelen van zelf content ontwikkelen

Gebruik van bestaande middelen

U bepaald zelf hoe uw e-Learning lessen er uit kunnen zien. In veel organisaties is er veel lesstof beschikbaar, vaak offline. Deze kunt u door gebruik van goede software vaak relatief snel omzetten naar e-Learning content. U bent tenslotte zelf ook de specialist over uw markt.

Kennis van bestaande software aanwezig

Veel mensen zijn bekend met Microsoft programma's zoals Word, Excel en PowerPoint. Het inzetten van bijvoorbeeld Microsoft PowerPoint voor de ontwikkeling van e-Learning content, zorgt dat u geen ingewikkelde applicaties hoeft te leren kennen, maar snel zelf aan de slag kunt.

Virtual reality

Het maken van Virtual Reality content hoeft niet ingewikkeld te zijn. Camera's zijn tegenwoordig aanwezig in smartphones en kunnen in veel gevallen al ingezet worden voor het opnemen van video materiaal wat later omgezet kan worden naar Virtual Reality.

Een overzicht van e-Learning content creator software

Content creator of Content ontwikkeling software

iSpring Suite

iSpring Suite is hèt software pakket waarmee u snel en eenvoudig de mooiste e-Learning lessen mee maakt. Het wordt onderdeel van MS PowerPoint en u kunt direct aan de slag.

ThingLink

Thinglink is een online oplossing waarmee u zelf de mooiste Virtual Reality of 360 video's kunt maken

Op zoek naar informatie over ontwikkeling van lesmateriaal of de juiste software?

Content ontwikkeling door Spike

Gebruik van bestaande middelen

Spike ontwikkelt voor veel bedrijf e-Learning content. Dit is vaak bedrijfsspecifieke content over bijvoorbeeld werkinstructie en procedures. Uiteraard zorgen wij dat u de eigenaar blijft het lesmateriaal

Kennis van de software is aanwezig

Alle content die ontwikkelt wordt door Spike Technology Europe, wordt ontwikkelt met software die wij ook leveren en ondersteunen. Er is daardoor altijd de laatste kennis in huis over het gebruik van de software wat zorgt voor het optimale eindresultaat.

Virtual reality

Wanneer de kwaliteit van een video met een smartphone niet voldoende is, kunnen wij voor u de opnames maken en deze inzetten voor Virtual Reality. Dit wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld uitleg te geven waar er over een terrein mag worden gelopen.

Zij gingen u reeds voor