eLearning Management Software

De afkorting LMS staat voor Learning Management System. Een LMS is een elektronisch leerplatform voor het organiseren van onderwijsactiviteiten en het ontwikkelen, beheren en delen van kennis.

Voordelen van een eigen goed LMS

Leerpad voor betrokken medewerkers

Via trainingen kun je medewerkers de kennis aanbieden die ze nodig hebben. Met een LMS kun je voor alle lesstof een aparte leerpaden instellen.

Controle op het leerproces

Het LMS houdt voor elke werknemer de gevolgde trainingen, de benodigde en behaalde certificaten en het leerproces bij. Het overzicht wordt continu bijgewerkt naarmate de werknemer meer leerinterventies volgt. Daardoor helpt het systeem om de voortgang te bewaken per medewerker.

Evaluatie

Zonder rapportage van de voortgang of resultaten kun je niet weten wat een training oplevert. Een rapport uitdraaien is alleen niet altijd even simpel. Een LMS biedt hierbij eenvoudig handvatten. Automatische rapportages

Een overzicht van de LMS systemen

eFront Pro

eFront Pro is hèt enterprise learning management systeem ontwikkeld om de meest veeleisende en complexe leerecosystemen te ondersteunen. Verkrijgbaar als cloud, private cloud of on-premise.

TalentLMS

TalentLMS is een super-eenvoudig, cloud LMS om uw werknemers, partners en klanten te trainen.

iSpring Learn

iSpring Learn is een eenvoudig cloud LMS waarmee u nog sneller uw academy creëert vanwege de ingebouwde content ontwikkeling tool iSpring Suite.

AXS2LMS

AXS2LMS is dè oplossing voor iedere organisatie die wil starten met zijn eigen bedrijfsacademy of wil doorgroeien vanuit zijn bestaande LMS. Geweldige prestaties en uitgebreide mogelijkheden voor een betaalbare prijs.

Op zoek naar informatie over ontwikkeling van lesmateriaal of de juiste software?

Zij gingen u reeds voor