Spike Technology Europe

AXS2LMS

Spike Technology Europe is distributeur voor Nederland en België voor AXS2LMS.

AXS2LMS is een Learning Management Solution (LMS) voor het bevorderen van de opleiding van uw medewerkers.

AXS2LMS wordt geleverd als SaaS oplossing en als on-premises installatie.

AXS2LMS is een nieuwe generatie e-learning oplossing dat speciaal is ontworpen voor het helpen en creëeren van online leergemeenschappen met kansen en mogelijkheden voorrijke interactie. Het platform biedt een breed scala van functies van content creatie, testbouwer, project management, uitgebreide statistieken, intern berichtensysteem, forum, chat, enquêtes en nog veel meer. AXS2LMS is een SCORM gecertificeerd systeem. Er zijn verschillende versie’s AXS2LMS uitvoering, zowel een volledig hosted oplossing als een versie voor installatie op uw eigen servers.

AXS2LMS ondersteunt de principes van collectievekennis en biedt een functionaliteit richting gepersonaliseerd leren. AXS2LMS overbrugt de klooftussen de bedrijven, onderwijs, overheid, vrijwilligers organisatie en academisch leren gecombineerd met het beste van alle werelden.

Mogelijkheden
AXS2LMS Mogelijkheden
AXS2LMS een volledig flexibel systeem voor e-learning 2.0 en voldoet aan bijna al uw leerbehoeften. Wij zijn  toegewijd aan het verbeteren en uitbreiden van deze editie van AXS2LMS voor de komende jaren. De gebruikers vormen samen  de best mogelijke ondersteuning voor de gebruiker. De belangrijkste kenmerken van AXS2LMS zijn als volgt:

Gebruikers beheer
Volledige ondersteuning voor het beheren van gebruikers. Aangepaste rollen en functies van gebruikers kunnen worden gemaakt, afhankelijk van uw wensen hoe u het proces wenst te volgen.
Verschillende visuele aanwijzingen leiden de gebruiker door de les en volgen zijn huidige voortgang.

Lessen, cursussen en categorieën 
Organiseren van lessen op verschillende conceptuele niveaus en categorieën verdeeld. Bundel meerdere lessen in een cursus.
Standaard bevat AXS2LMS ondersteuning voor forum, agenda, persoonlijke berichten, bestanden delen, maar bovenal de ondersteuning van Blended Learning. Het combineren van zowel klassikaal als online leren.

Content bewerken
AXS2LMS omvat een flexibele visuele content editor voor de interne ondersteuning van foto’s, geluid, video, flash of java.

Woordenlijst
Alle verklarende woordenlijst items zijn naadloos samengevoegd met de werkelijke inhoud in een woordenlijst.

Bestanden beheren & digitale bibliotheek
Uploaden, organiseren, gebruiken en delen van bestanden met andere gebruikers van het systeem.

Certificaten
Ontwerp uw eigen certificaten en deel certificaten uit aan de deelnemers van uw lessen.

Vragen en examineren
Maak examens door het samenstellen van vragen. Verschillende soorten vragen kunnen worden gemaakt, gebruikt en hergebruikt.

Customization & usability
Kopieer en plak componenten, selecteer een nieuw thema of de actieve componenten voor de les.
AXS2LMS is een elegante en flexibele oplossing die er modern uit ziet.

Scorm ondersteuning
AXS2LMS ondersteund het gebruik van SCORM. SCORM-inhoud kan worden ingevoerd of uitgevoerd uit het systeem

Zoeken
Zoek naar alles, iedereen en overal in het systeem