Sponsoring voetbalvereniging RSV

Collega Joost Lauwen is fervent voetballer bij voetbalvereniging RSV. Samen met zijn teamgenoten speelt hij wekelijks de competitie. Een echt vriendenteam die voor de winst gaat. Vooral met veel lol samen, maar ook om gezond en fit te blijven natuurlijk. Daarbij kan volgens ons een professioneel trainingspak niet ontbreken!

Tegen kanker. Voor het leven.

Van dichtbij hebben we mee gemaakt wat de ziekte kanker kan betekenen. Oprichter Wim van Genk heeft helaas de strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren. Ook Charlotte van Genk, dochter van Wim en zus van Guillaume, is de strijd moeten aangaan. Gelukkig met succes!

Maar ze strijd door voor anderen, samen met haar loopmaatjes verder. En dat vinden wij een geweldig gebaar. Daarom steunen we haar acties en jaarlijkse wandeltocht de Mont Ventoux (2018/2019) op of tocht naar Santiago de Compostella (2021). De opbrengst komt ten goede van het KWF Kankerfonds – dat onderzoek doet en de overlevingskansen van kankerpatiënten vergroot.

Proud sponsor of RBC

Als bedrijf met de roots in Roosendaal, blijft er een voorliefde voor deze plek. Als er dan ook nog een trouwe relatie is die de plaatselijke voetbalclub nieuw leven in blaast, dan help je elkaar een handje.

Spike Technology is sinds juni 2020 sponsor van RBC. RBC komt uit in de 2e klasse en probeert een comeback te maken. In het oude RBC stadion wordt gevoetbald en is ons spandoek te zien.

Meer weten over Spike Technology?

Ben je net gestart met eLearning of al even bezig en wil je je leeromgeving naar een hoger plan tillen? Wij kijken graag met je naar de ambities en helpen je bij het maken van de beste keuzes.