Spike Technology Europe

Zoekt u een 'gewone' automatiseerder? Leer ons team van specialisten snel kennen.

Spike Technology Europe

Over Spike Technology Europe

Spike Technology Europe werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die zich destijds uitsluitend richte op bedrijfsmatige automatisering. Er zijn door Spike diverse software pakketten ontwikkeld voor onder andere: boekhoudsystemen, logistiek en later ook e-Learning. Ons doel hebben we nooit uit het oog verloren, het digitaliseren van uw werkplek. Sinds 2009 hebben wij ons tevens gespecialiseerd in e-Learning oplossingen, waarbij wij vele zowel MKB bedrijf als groot zakelijk of corporate organisaties ondersteunen met implementatie en ontwikkeling van e-Learning. Als distributeur van enkel vooraanstaande software oplossingen, bieden wij een gevarieerd maar zeker degelijk productportfolio. Onze eigen medewerkers worden met grote regelmaat getraind voor het onderhouden van de juiste kennis over de laatste mogelijkheden en technieken. Met vestigingen in Breda (Nederland) en Antwerpen (België), zijn wij een grensoverschrijdende en internationale organisatie, gespecialiseerd in cloud diensten en e-Learning oplossingen.

Ons management team

Spike Technology Europe wordt dagelijkse aangestuurd door ons management team, die wij graag aan u voorstellen.

GvG

Guillaume van Genk

Commercieel directeur
Als zoon van de oprichter is hij de opvolger in het bedrijf. ICT is hem met de paplepel ingegoten. Zijn eerste computer? Een Commodore 64 die hij nog steeds heeft. Hij is gek van de laatste technieken en is continue op zoek naar vernieuwingen. Guillaume is liefhebber van wintersport.
JL

Joost Lauwen

Technisch manager
Joost is als technisch manager betrokken bij technische ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de organisatie. Door zijn brede kennis en ervaring is hij voor velen het eerste aanspreekpunt. Daarnaast stuurt Joost de verschillende support teams aan. Joost is fervent voetballer.
Manuel Fernandez Garces

Manuel Fernandez Garces

Senior development manager
Manuel is als senior development manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software. Hij stuurt hierbij het team van software ontwikkelaars aan. Spaans is zijn moedertaal, maar hij spreekt uitstekend Nederlands, hij leert iedereen bij Spike elke dag een beetje Spaans. Manuel besteed graag zijn tijd aan zijn vriendin en zoon.

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over wat Spike Technology Europe voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Spike Technology Europe
Minervum 7164B
4817 ZN Breda 
Nederland

Tel.: +31 (0)85-8884400

e-mail: software [at] spike [dot] nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur 

Bezoek enkel op afspraak

Spike Technics BVBA
Brusselstraat 51
2019 Antwerpen 
België

Tel.: +32 (0)3-8082678

e-mail: software [at] spiketechnics [dot] be

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur 

Bezoek enkel op afspraak