“E-Learning stopt niet bij de keuze van een LMS; dat is het startpunt. Wij zijn er van overtuigd dat iedere organisatie zelfstandig eLearning content kan ontwikkelen en de implementatie ervan eenvoudig moet zijn.”

Wim van Genk
Oprichter en eLearning specialist

Over Spike Technology Europe

Spike Technology Europe werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die zich destijds uitsluitend richtte op bedrijfsmatige automatisering. Er zijn door Spike diverse software pakketten ontwikkeld voor onder andere: boekhoudsystemen, logistiek en later ook e-Learning. Ons doel hebben we nooit uit het oog verloren, het digitaliseren van jouwwerkplek. Sinds 2009 hebben wij ons gespecialiseerd in e-Learning oplossingen, waarbij wij vele zowel MKB bedrijf als groot zakelijk of corporate organisaties ondersteunen met implementatie en ontwikkeling van e-Learning. Als distributeur van enkel vooraanstaande software oplossingen, bieden wij een gevarieerd maar zeker degelijk uitgebreid product portfolio. Onze eigen medewerkers worden continue getraind voor het onderhouden van de juiste kennis over de laatste mogelijkheden en technieken. Met vestigingen in Breda (Nederland) en Antwerpen (België), zijn wij een grensoverschrijdende en internationale organisatie, gespecialiseerd in cloud diensten en e-Learning oplossingen.

Onze partners

We zijn met trots partner van verschillende partijen. Onze partners worden zorgvuldig uitgezocht, waardoor wij zeker weten dat we de best passende oplossing bieden voor jouw organisatie. Spike als partner heeft korte lijnen met onze leveranciers. Daarom kun je altijd rekenen op onze hulp.

Over Spike Technology Europe

Spike Technology Europe is in 1982 opgericht door Wim van Genk. De eerste vestiging van Spike werd geopend in Roosendaal (NL) en later werd de tweede vestiging geopend in Essen (BE) van waaruit ook de Belgische markt kon worden bediend.

Tegenwoordig hebben we een vestiging in Breda (NL) en een vestiging in Antwerpen (BE). Met een hecht team staan we voor wat we doen, leveren van goede diensten en oplossingen voor onze klanten.

Spike is een echt familiebedrijf en dat merk je. Klanten zijn geen nummer maar worden onderdeel van de Spike familie. Onze klanten zijn ons paradepaardje, daar zijn we trots op!

Ons data en privacy beleid

Niet alleen onze data en privacy hechten wij waarde aan, maar ook zeker aan die van onze relaties. Gelukkig is er een wetgeving die duidelijke richtlijnen stelt waar je als bedrijf zijnde aan moet voldoen, hiermee waarborgen wij de veiligheid van jouw en onze data. Wist je dat wij zelfs een eigen Certified Data Protection Officer (CDPO) in huis hebben? Wij helpen je graag met jouw privacy voorwaarden vast te stellen.