MVO & Sponsoring

MVO & Sponsoring

Spike Technology Europe heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heel belangrijk. We doen er alles aan om hierin wat te betekenen voor onze naasten en de rest van de wereld. 

Wat we onder andere ondersteunen zijn een aantal sponsoring activiteiten, om te zorgen dat onze collega’s fit en gezond blijven. 

Collega Joost Lauwen is fervent voetballer bij voetbalvereniging RSV. Samen met zijn teamgenoten speelt hij wekelijks de competitie. Een echt vriendenteam die voor de winst gaat. Vooral met veel lol samen, maar ook om gezond en fit te blijven natuurlijk. Daarbij kan volgens ons een professioneel trainingspak niet ontbreken!

RSV Joost
Mont Ventoux

Van dichtbij hebben we mee gemaakt wat de ziekte kanker kan betekenen. Oprichter Wim van Genk heeft helaas de strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren. Ook Charlotte van Genk, dochter van Wim en zus van Guillaume, is de strijd moeten aangaan. Gelukkig met succes!

Maar ze strijd door voor anderen, samen met haar loopmaatjes verder. En dat vinden wij een geweldig gebaar. Daarom steunen we haar acties en jaarlijkse wandeltocht de Mont Ventoux (2018/2019) op of tocht naar Santiago de Compostella (2020). De opbrengst komt ten goede van het KWF Kankerfonds – dat onderzoek doet en de overlevingskansen van kankerpatiënten vergroot. 

Als bedrijf met de roots in Roosendaal, blijft er een voorliefde voor deze plek. Als er dan ook nog een trouwe klant is die de plaatselijke voetbalclub nieuw leven in blaast, dan help je elkaar een handje. 

Spike Technology is sinds juni 2020 sponsor van RBC. RBC komt uit in de 2e klasse en probeert een comeback te maken. In het oude RBC stadion wordt gevoetbald en is ons spandoek te zien. 

Stadion RBC
Meer weten over Spike Technology?