Spike Technology Europe

AXS2COM VoIP

AXS2COM is voordelig bellen met uw vaste telefoonlijn èn gebruik van de laatste technieken.
AXS2COM zorgt er voor dat u altijd en overal ter wereld bereikbaar bent en dat ook nog voor een zeer voordelig tarief.

VoIP
AXS2COM is de productnaam van Spike Technology Europe voor VoIP, oftewel Voice over IP. VoIP is bellen via internet, maar dan wel met de betrouwbaarheid en kwaliteit die u gewend bent van uw traditionele telefoonverbinding.

Overal bereikbaar
Met AXS2COM bent u overal ter wereld bereikbaar op een het zelfde telefoonnummer, en dat zonder extra kosten. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Met uw VoIP telefoon óf een software programma op uw computer óf met uw smartphone kan u overal ter wereld verbinding maken met AXS2COM. U kunt dan bellen en gebeld worden met uw eigen (vaste) telefoonnummer en dit zonder extra kosten voor bijvoorbeeld roaming (internationaal bellen). Ook kan u zien of uw collega’s aanwezig, afwezig of in gesprek zijn. Uiteraard is het mogelijk om telefoongesprekken door te verbinden met collega’s zonder hiervoor extra kosten te betalen. Met name voor thuiswerkers is dit dé ideale maar vooral voordelige oplossing.

Voordelig bellen
AXS2COM is voordelig bellen, uw besparing kan al snel oplopen tot wel 70% op uw gesprekskosten. Zowel voor nationale als internationale gesprekken zorgt AXS2COM dat u altijd de voordeligste tarieven heeft.

Telefooncentrale
AXS2COM is een telefoondienst geschikt voor elke organisatie, van 1 tot 250 telefoonaansluitingen. Met AXS2COM hoeft u geen eigen telefooncentrale meer te kopen, want AXS2COM biedt u alle diensten en mogelijkheden van een traditionele telefooncentrale zoals bv. doorverbinden, nummerherkenning, voicemail, aanwezigheidsstatus, conference call, koppeling met ERP of CRM systemen, bellen vanuit uw computer en nog veel meer mogelijkheden.

Geen investering
Als u gebruik wilt maken van AXS2COM hoeft u niet te investeren in dure en ingewikkelde telefooncentrales of andere systemen die veel onderhoud vergen en grote kosten met zich meebrengen. Met AXS2COM betaald u namelijk per maand, per gebruiker per dienst.

Geen onderhoudscontract
Als u gebruik maakt van Bellen met Daniëlle heeft u geen onderhoudscontract meer nodig voor uw telefooncentrale. Bellen met Daniëlle zorgt er namelijk voor dat ze altijd up to date is.

Nummerbehoud
Als uw organisatie al een eigen (vast) telefoonnummer heeft, kunt u dat uiteraard gewoon behouden. Ook is het mogelijk om nieuwe lokale of bedrijfsnummers aan te vragen.