Spike Technology Europe

Hardware telefoons

Nog steeds verlangen veel mensen een fysieke telefoon met een telefoon hoorn op hun bureau.
Spike Technology Europe levert deze telefoons van onder andere het merk Gigaset PRO.

Gigaset Maxwell Basic Bureau telefoon
De Maxwell Basic biedt alle essentiële functies waarover een professioneel bureautoestel dient te beschikken en is daarmee geschikt voor elke kantooromgeving.

Met zijn Full HD-audio is de Maxwell Basic ontwikkeld voor dagelijks gebruik zonder in te boeten aan geluidskwaliteit.

Afbeeldingsresultaat voor maxwell basic

 

 

Gigaset Maxwell 3 Bureau telefoon
De Maxwell 3 is een compact, maar toch krachtig bureautoestel met de professionele functies voor elke zakelijke omgeving en elk thuiskantoor.

Met Full HD-audio, ‘niet storen’- en navigatietoets en toetsen voor de oproepstatus. Deze handige functies zijn geplaatst rond een haarscherp display. Hierdoor is de Maxwell 3 de ideale keuze voor moderne, digitale communicatie.

Afbeeldingsresultaat voor maxwell 3

Gigaset Maxwell 10s Bureau telefoon – Business Media Phone

De Maxwell 10S is een krachtig, alles-in-één zakelijk mediatoestel met een verbluffend HD-touchscreen en next-level audio en video. Het toestel is geschikt voor elke soort bedrijfsomgeving.
De Maxwell 10S is voorzien van de functies van een high-end telefonieplatform en gaat nog een stapje verder, met naadloze toegang tot hoogwaardige applicaties voor zakelijke communicatie, zoals e-mail, webbrowsing en conferentiegesprekken. Hiermee sluit het toestel perfect aan op de snel veranderende aard van de moderne digitale samenwerking.

 

Afbeeldingsresultaat voor maxwell 10s