Spike Technology Europe

Softphone Counterpath Bria

Doordat de telefonie oplossingen van Spike Technology Europe flexibeler zijn dan traditionele telefonie oplossingen, bieden wij een flexibelere software oplossing waardoor u geen fysieke telefoon meer hoeft te hebben op uw bureau maar u gebruik kunt maken van een software matige telefoon.
Een zogenaamde softphone.
Een softphone is een software programma wat geïnstalleerd wordt op uw computer, smartphone of tablet en waardoor u gebruik kunt maken van uw vaste telefoonnummer en abonnementen.

Het platform van CounterPath Bria Stretto is softphone client-suite bestaat uit desktop en/of mobiele softphone applicatie die consumenten en zakelijke gebruikers in staat stellen om VoIP (Voice over IP) audio-en video-oproepen, berichten te versturen en het beheren van hun aanwezigheid, dit alles in een eenvoudig te gebruiken programma.

Desktop Clients
CounterPath Bria Stretto desktop softphone clients zorgen dat u met uw computer een complete telefonie-ervaring krijgt de toegevoegde voordelen van video-conferencing, het versturen van berichten en aanwezigheid assistent functies. Met behulp van de nieuwste technologie en de VoIP standaarden, CounterPath Bria Stretto desktop clients biedt zakelijke gebruikers een totale communicatie-oplossing die zelfs kan worden afgestemt om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen.